Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Παραβίασε το STOP και την «κοπάνησε»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 08:32 Λαμία: Παραβίασε το STOP και την «κοπάνησε»

Προκάλεσε τροχαίο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας και τη λιποθυμία ενός 12χρονου κοριτσιού.

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, σημειώθηκε στις 10:00’ το πρωί της Παρασκευής (6/9) στην οδό Αθηνών στη διασταύρωση με την οδό Ολύμπου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από την Ολύμπου, πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο παραβιάζοντας το STOP με αποτέλεσμα ο οδηγός του BMW που κατέβαινε την Αθηνών να πέσει στα φρένα και από πίσω του να τον χτυπήσει το πράσινο Fiat που ακολουθούσε.

Στο πίσω όχημα επέβαινε μία οικογένεια και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα με το 12χρονο κοριτσάκι τους. Από το απρόσμενο φρενάρισμα – τρακάρισμα η γυναίκα συνοδηγός χτύπησε στο παρμπρίζ και γέμισε αίματα στο πρόσωπό της.

Στη θέα της χτυπημένης μητέρας της, η μικρή φοβήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις της.

Τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα και το κοριτσάκι πρόσφεραν οι άνθρωποι παρακείμενου φαρμακείου εωσότου φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τους μετέφερε στο ΓΝ Λαμίας για εξετάσεις. Οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων δεν επιθυμούσαν κάποια παροχή ιατρικής βοήθειας.

Από την Τροχαία Λαμίας που έφθασε επίσης στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος, αναζητείται ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε με την παραβίαση του STOP, το συγκεκριμένο ατύχημα.