Ευχαριστήριο Οικογένειας Κυπριώτη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 12:01 Ευχαριστήριο Οικογένειας Κυπριώτη

Η οικογένεια της εκλιπoύσης ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, της Παθολογικής Κλινικής, της Ογκολογικής και της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την κ. Μπριστιάνου, την κ. Παπαδημητρίου και τον κ. Λαναρά για την αμέριστη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και την υψηλή επιστημονική επάρκεια που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα ξεπερνώντας εαυτόν.

Παράλληλα, καθοριστικός ήταν και ο ρόλος και η συμβολή όλων των ειδικευόμενων που στάθηκαν δίπλα μας με υπομονή, αγάπη, απλότητα και ευγένεια. Επιπρόσθετα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την προϊσταμένη του Νοσηλευτικού τμήματος της Παθολογικής καθώς και όλο το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, για την φροντίδα, το χαμόγελο και την διακριτικότητα τους. Στάθηκαν όλοι δίπλα μας και ελάφρυναν το δύσκολο αυτό μας ταξίδι. Όλοι μαζί ανέλαβαν και έφεραν σε πέρας ένα πραγματικό δύσκολο στόχο για μια αξιοπρεπή πορεία. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, να είναι οι ίδιοι και οι οικογένειες τους υγιείς,  συνεχίζοντας την προσφορά τους με τις ίδιες αρχές και αξίες σε κάθε άνθρωπο που τις χρειάζεται.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γιατρούς: κ. Σεραφείμ Κάλτσα και κ. Θεοδώρα Κάππου καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας. Τέλος να ευχαριστήσω τον Αγγειοχειρουργό κ. Μάκρη Νικόλαο (ή όπως τον αποκαλούσε η μητέρα μου “Νίκο μου”), για την υψηλή επιστημονική φροντίδα και ανθρωπιά που έδωσε στην μητέρα μου.

Με εκτίμηση και βαθιά ευγνωμοσύνη,

Σπύρος Κυπριώτης
Διασώστης ΕΚΑΒ – Εκπαιδευτής
Προσαρμοσμένη αναζήτηση