Μέτρα τροχαίας ενόψει της γιορτής της Ιεράς Μονής Δαμάστας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 13:34 Μέτρα τροχαίας ενόψει της γιορτής της Ιεράς Μονής Δαμάστας

Το Μοναστήρι της Δαμάστας φοράει τα γιορτινά του στις 8 Σεπτεμβρίου για να τιμήσει την Υπεραγία Θεοτόκο, με τους πιστούς να ανηφορίζουν από την προηγούμενη (7/9) στην πλαγιά του Καλλιδρόμου για να πάρουν τη χάρη της.

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας, είναι ξακουστή και πιστοί από όλα τα μέρη την επισκέπτονται αυτές τις ημέρες.

Για την οµαλή, ασφαλή και εύρυθµη διεξαγωγή της κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήµατος λόγω της αυξημένης κίνησης, το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας έχει πάρει μία σειρά μέτρων με εντολή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και τα οποία θα εφαρμοσθούν από ώρες 16:30-23:00 της 07-09-2018:

α) Η κίνηση των οχηµάτων προς Ιερά Μονή ∆αµάστας θα διεξάγεται από την επαρχιακή οδό Ι.Μ. ∆αµάστας που αρχίζει από την 8,500 χ/θ Εθνικής οδού Θερµοπυλών – Ιτέας.

β) Η κίνηση (αναχώρηση) των οχηµάτων (πλην λεωφορείων, ∆.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τ. και των οχηµάτων ∆ηµοσίου) θα διεξάγεται προς Λαµία διαµέσου της ∆ασικής οδού Ι.Μ. ∆αµάστας - Ελευθεροχωρίου.

γ) Η κίνηση (αναχώρηση) προς Λαµία των λεωφορείων, ∆.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τ. και των οχηµάτων ∆ηµοσίου, θα διεξάγεται διαµέσω της Επ. Ο. Ι.Μ. ∆αµάστας - Μπράλου.

δ) Απαγορεύεται η κίνηση όλων των οχηµάτων στη ∆ασική οδό από το Ελευθεροχώρι προς Ι.Μ. ∆αµάστας.

ε) Τα λεωφορεία θα κινούνται µόνο στο τµήµα της επαρχιακής οδού από διασταύρωσή της µε Ε.Ο. Θερµοπυλών – Ιτέας µέχρι τους χώρους στάθµευσης αριστερά πριν την Ι.Μ. ∆αµάστας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση