Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Ρίζος: «Πάμε δυνατά....»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 08:45 Δημήτρης Ρίζος: «Πάμε δυνατά....»

«Γιατί ο Δημήτρης Ρίζος έμεινε εκτός; », αναρωτήθηκαν πολλοί διαβάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση της νέας Δημοτικής Αρχής για τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Συμβούλους στο Δήμο Λαμιέων.

Εκλέχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος στη Λαμία και τρίτος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Γνωρίζει πολύ καλά την αγορά και την πόλη στην όποια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά πάνω από 30 χρόνια. Θα περίμενε κάνεις να έχει κάποια θέση ευθύνης στην πρώτη ομάδα κρούσης που ανακοίνωσε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο ίδιος ζήτησε από το νέο Δήμαρχο να είναι εκτός, αφού αυτή την περίοδο και για το επόμενο διάστημα ετοιμάζει νέο επιχειρηματικό άνοιγμα, που θα πρέπει να το υποστηρίξει και να το παρακολουθήσει στενά. «Δεν χωράνε πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη...αν θέλουμε να αποδώσουμε κάπου σωστά..», έλεγε ο Δημήτρης Ρίζος και έχει απόλυτο δίκιο.

Εξάλλου συμμετέχει στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. που είναι μια από τις σημαντικότερες επιτροπές αφού έχει να κάνει με την καθημερινότητα των πολιτών και όχι μόνο. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες θα προταθεί και από τον Δήμαρχο είναι Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ, μια άκρως τιμητική, αλλά και ουσιαστική θέση σε έναν φορέα του Δήμου που παράγει σημαντικό έργο κατά γενική ομολογία.

«Πάμε δυνατά να κάνουμε όλους τους Λαμιώτες περήφανους. Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα...», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Δημήτρης Ρίζος.