Ανήκει στον 27χρονο Γάλλο η σορός που ξεβράστηκε στη Σκιάθο;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 16:24 Ανήκει στον 27χρονο Γάλλο η σορός που ξεβράστηκε στη Σκιάθο;

Ταιριάζουν σύμφωνα με τις αρχές οι περιγραφές στον εξαφανισμένο νέο που συμμετείχε σε φεστιβάλ στη Χαλκιδική..

Εξακολουθεί το θρίλερ με την ταυτοποίηση της σορού αγνώστου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, που ξεβράστηκε στην θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου μεταξύ του όρμου “ΚΑΤΗΓΙΩΡΓΗ” και του λιμένα Πλατανιάς και εντοπίστηκε από χειριστή θαλάσσιου ταξί στις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης (5/9).

Από το Λιμενικό δόθηκαν οι πρώτες επίσημες πληροφορίες 24 ώρες αργότερα και σημείωναν «για άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, ύψους περίπου 1,75 εκ, η οποία ήταν ενδεδυμένη με μαύρο σόρτς, έφερε ένα αθλητικό παπούτσι στο αριστερό πόδι και μαύρο υφασμάτινο βραχιόλι στον δεξιό καρπό…». Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν και για τατουάζ χωρίς να προσδιορίζονται περισσότερα στοιχεία.

Ανατρέχοντας στα στοιχεία των εξαφανίσεων των τελευταίων 10-15 ημερών οι έρευνες στράφηκαν στην περίπτωση του Γάλλου τουρίστα Γκουλιέμ Ματαρέλι 27χρόνων, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Σιθωνία Χαλκιδικής για το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, «Free Earth Festival». Ο νεαρός Γάλλος που φέρει τατουάζ σε όλο του το σώμα, εξαφανίστηκε την Δευτέρα 26 Αυγούστου και φαίνεται ότι ταιριάζουν επίσης τα ρούχα και φυσικά η ηλικία.

Μάλιστα το Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού, είχε την επομένη της εξαφάνισης μια αναφορά από κυβερνήτη αλιευτικού σκάφους, ότι στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της νησίδας Πούντα Τορωναίου Κόλπου, παρατήρησε σορό που πιθανόν ανήκε σε άντρα να επιπλέει και μάλιστα με αυτά τα ρούχα.

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν είχαν επιτρέψει την προσέγγισή της, ενώ και οι έρευνες του Λιμενικού απέβησαν άκαρπες.

Πλέον αναμένονται οι εξετάσεις DNA που θα αποκαλύψουν αν η σορός ανήκει στον 27χρονο Γάλλο ή πρόκειται για άλλον άνδρα που πιθανόν αγνοείται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση