Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι - Σύρθηκε 40 μέτρα στο οδόστρωμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 08:55 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι - Σύρθηκε 40 μέτρα στο οδόστρωμα

Στο Νοσοκομείο Λαμίας 25χρονος μετά από πτώση στην οδό Χαλκομάτας…

Ένας δυνατός θόρυβος ξεσήκωσε τη γειτονιά στο τετράγωνο της οδού Χαλκομάτας με την Καβάφη στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, λίγο μετά τις 4:30’ το απόγευμα της Κυριακής (8/9).

Επρόκειτο για δίκυκλο το οποίο σερνόταν στο έδαφος μαζί με τον νεαρό οδηγό του συνέπεια πτώσης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο συγκεκριμένο σημείο.

Επρόκειτο για 25χρονο που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο οδόστρωμα διανύοντας έτσι μια απόσταση πλέον των 35-40 μέτρων. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο πρόσωπο και στο σώμα και να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για ιατρικό έλεγχο.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του σχεδόν από την προηγούμενη διασταύρωση (με την οδό Δαμάστας) και αφού βρήκε ξυστά σε παρκαρισμένο ΙΧ προσγειώθηκε στο έδαφος, ενώ το μηχανάκι του συνέχισε για 15-20 μέτρα ακόμη μέχρι να σταματήσει!

Σύμφωνα με φίλους του, δεν είχε πολύ καιρό που είχε συνέρθει από άλλο τροχαίο με μηχανάκι, στο οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί του πόδι.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση