Επικυρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη οι δημαιρεσίες στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 08:46 Επικυρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη οι δημαιρεσίες στο Δήμο Λοκρών

Ακυρωτικές οι αποφάσεις για το Δήμο Δελφών…

Ως νόμιμες χαρακτηρίστηκαν από τον ελεγκτή νομιμότητας, Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, οι δημαιρεσίες στο Δήμο Λοκρών, καθώς και η ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε και καταγράφηκε στα πρακτικά ήταν σύμφωνα με το νόμο και επικυρώθηκε η εκλογή, Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, για την περίοδο από 1-9-2019 έως 6-11-2021.

Αντιθέτως οι αποφάσεις του Δήμου Δελφών για την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών των δύο επιτροπών, κρίθηκαν άκυρες, καθώς έγινε εκλογή ξεχωριστά για τακτικά και για αναπληρωματικά μέλη των δύο Επιτροπών και όχι σε ενιαίο κατά παράταξη ψηφοδέλτιο, προκειμένου οι πρώτοι σε αριθμό σταυρών προτίμησης, ανά παράταξη, να εκλεγούν τακτικά μέλη της επιτροπής και οι επόμενοι αναπληρωματικά, ανάλογα με τον αριθμό μελών που κάθε παράταξη δικαιούται στην επιτροπή.

Να σημειώσουμε πάντως ότι επικυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η εκλογή Προεδρείου, Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών.

Σύμφωνα με όσα είδαμε αναρτημένα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» θα ακολουθήσουν ακυρωτικές για αρκετούς Δήμους της χώρας σχετικά με την εκλογή των μελών των δύο συγκεκριμένων Επιτροπών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση