Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 19:46 Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων

Αναπληρωτής Δήμαρχος ο Μάκης Λαπατσάνης…

Τα ονόματα των τεσσάρων Αντιδημάρχων στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας έγιναν γνωστά από την ανακοίνωση των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Οικονομικής που ακολούθησαν την ανάδειξη Προεδρείου.

Ας δούμε παρακάτω ολόκληρη την απόφαση ορισμού τους με τα αναλυτικά καθήκοντά τους:

Ορίζουμε τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους, ως Αντιδημάρχους του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με θητεία από 6/9/2019 έως 31/10/2020 και τους μεταβιβάζουμε την άσκηση των εξής αρμοδιοτήτων, όπως αυτές αναφέρονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει:

1. Τον κ. Χρήστο Βαϊτσο, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης και Βιολογικού και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται µε τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες , με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.

2. Τον κ. Κοντούνη Θωμά Αντιδήμαρχο Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελάτειας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται µε τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.

3. Τον κ. Λαπατσάνη Ζήσιμο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος θα ασκεί καθήκοντα Δημάρχου όταν απουσιάζει η Δήμαρχος. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται µε τις πιο πάνω ανατιθέµενες αρµοδιότητες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.

 4. Τον κ. Ξηρομερίτη Γεώργιο Αντιδήμαρχο Διοικητικού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Προγραμματισμού και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Αμφίκλειας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται µε τις πιο πάνω ανατεθείσες αρμοδιότητες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.

Οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών παραμένουν στην εποπτεία της Δημάρχου με αναπληρωτή τον κ. Ξηρομερίτη Γεώργιο.

Σε όλους τους Αντιδημάρχους, ανατίθεται η αρμοδιότητα τέλεσης πολιτικών γάμων σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της Δημάρχου. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ανάκληση του Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδική αιτιολογημένη απόφαση Δημάρχου.

Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Λαπατσάνη Ζήσιμου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κοντούνης Θωμάς.

Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Βαϊτσου Χρήστου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Ξηρομερίτης Γεώργιος.

Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου κ. Κοντούνη Θωμά όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Λαπατσάνης Ζήσιμος.

Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Ξηρομερίτη Γεωργίου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο αντιδήμαρχος κ Βαϊτσος Χρήστος.

Όταν η ∆ήµαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά της ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήµαρχος κ. Λαπατσάνης Ζήσιμος, που αναπληρώνει τη ∆ήµαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα της ∆ηµάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήµαρχο κ. Βαϊτσο Χρήστο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση