Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη φυλακή ο «Τυνήσιος» μετά τη ληστεία στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 07:35 Στη φυλακή ο «Τυνήσιος» μετά τη ληστεία στο κέντρο της Λαμίας

Ελεύθερος προσωρινά ο 27χρονος Λαμιώτης συνεργός του…

Είχε αναστατώσει τη Λαμία τουλάχιστον τρεις φορές τον τελευταίο μήνα, με τη βίαιη και παραβατική συμπεριφορά του, ωστόσο παρέμενε ελεύθερος εκμεταλλευόμενος την επιείκεια που προβλέπει ο νόμος.

Ο λόγος για τον 41χρονο «Τυνήσιο» που από τις πρώτες ημέρες που αποφυλακίστηκε από το ΚΚ Δομοκού, απασχολούσε τις Διωκτικές Αρχές.

Τελικά η ληστεία που πραγματοποίησε με άλλους δύο Λαμιώτες συνεργούς του σε βάρος ηλικιωμένου στην οδό Τζαβέλλα στο κέντρο της Λαμίας, ήταν η αφορμή για να ξαναγυρίσει στη φυλακή.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν ομόφωνα το μεσημέρι της Τρίτης (10/9) την προφυλάκισή του μέχρι να δικαστεί για το νέο του παράπτωμα.

Θυμίζουμε ότι ο 41χρονος αλλοδαπός που είναι επίσης χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής δύο σοβαρών επεισοδίων που συνέβησαν σε βάρος της φίλης του, στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας αλλά και στην πλατεία Πάρκου.

Αντίθετα ο 27χρονος Λαμιώτης που συνελήφθη ως συνεργός του, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο όπου θα αποφασιστεί η ποινή του.