Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερέτρια: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης - Έτσι έγινε το τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 15:32 Ερέτρια: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης - Έτσι έγινε το τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)

Τι αποκαλύπτει στο newsit.gr η μητέρα της άτυχης 35χρονης που έχασε τη ζωή της στην Ερέτρια, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της έπεσε σε κολόνα.

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια της νεαρής που έφυγε άδοξα από τη ζωή όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της εξετράπη της πορείας του στον δρόμο Χαλκίδας – Λεπούρων στο ύψος της Ερέτριας και έπεσε πάνω σε κολόνα ηλεκτροδότησης.

Συντετριμμένη η μητέρα της 35χρονης γυναίκας που έχασε χθες τη ζωή της, μιλάει στο newsit.gr. Μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της, η μητέρα της νεαρής Ε.Θ. περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

«Το αυτοκίνητο γλίστρησε απ’ ό,τι μας είπαν από την Αστυνομία. Οδηγούσε ο γαμπρός μου. Η κόρη μου ήταν συνοδηγός. Το αυτοκίνητο χτύπησε σε μια κολόνα της ΔΕΗ. Χτύπησε από τη μεριά του συνοδηγού. Έμεινε επί τόπου η κόρη μου» αναφέρει, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Τρία χρόνια παντρεμένοι η Ε.Θ. και ο σύντροφος της ζωής της Γ.Κ. βρέθηκαν τη λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο. Αν και ακόμη είναι άγνωστες οι ακριβείς συνθήκες κάτω από οποίες συνέβη το δυστύχημα, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα της 35χρονης στο newsit.gr, το αυτοκίνητο απλώς γλίστρησε. Το νήμα της ζωής της νεαρής, κόπηκε σχεδόν ακαριαία.

«Ο γαμπρός μου δεν ξέρει πώς γλίστρησε το αυτοκίνητο. Μόλις έβαλαν την κόρη μου στο ασθενοφόρο «έφυγε». 35 ετών ήταν. Κι εκείνος 37». Τραγική ειρωνεία; Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Ε.Θ. το ζευγάρι ταξίδευε προς τη Χαλκίδα προκειμένου να επισκεφτεί στο νοσοκομείο τον πατέρα της 35χρονης ο οποίος μόλις είχε χειρουργηθεί.

«Τα παιδιά έρχονταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας να δουν τον σύζυγό μου ο οποίος χειρουργήθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Πηγή: newsit.gr