Διήμερο Σεμινάριο «Άμεσης Υποστήριξης Ζωής»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 12:45 Διήμερο Σεμινάριο «Άμεσης Υποστήριξης Ζωής»

Στο Νοσοκομείο Λαμίας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης - European Resuscitaion Council.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, διοργανώνει διήμερο Πιστοποιημένο Σεμινάριο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης - European Resuscitaion Council, στην Άμεση Υποστήριξη της Ζωής (Immediate Life Support - ILS).

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 48 Ιατροί και Νοσηλευτές και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Το παραπάνω σεμινάριο υλοποιείται μετά από αίτημα του Αυτοτελούς Τμήματος Ελέγχου, Ποιότητας , Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και τη σύμφωνη γνώμη του ΔΣ του Νοσοκομείο στο πλαίσιο των στόχων του για ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας προς τον πολίτη και της στήριξης της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προσωπικού

Οργάνωση - Υποστήριξη του προγράμματος:

• Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Υπεύθυνη: Ψωμά Μαρία, Ιατρός Εντατικολόγος ΜΕΘ – ΜΑΦ Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

• Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου, Ποιότητας , Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης,

Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com