Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο μικρότερο σχολείο της Λοκρίδας ο Αντιπεριφερειάρχης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 08:38 Στο μικρότερο σχολείο της Λοκρίδας ο Αντιπεριφερειάρχης - ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί ο Ηλίας Κυρμανίδης επέλεξε να πάει σήμερα σε ένα από τα μικρότερα σχολεία της Φθιώτιδας...

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τη νέα σχολική περίοδο και ο νέος Αντιπεριφειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα, επιλέγοντας να παρευρεθεί στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στον Έξαρχο Λοκρίδας.

 

Δείτε τι δήλωσε αμέσως μετά:

«Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφθώ το Δημοτικό Σχολείο Εξάρχου. Το μικρότερο σχολείο της Λοκρίδας κι ένα από τα 4 μικρότερα σχολεία της Φθιώτιδας.

Πρώτο, για να τιμήσω στα πρόσωπα αυτών των παιδιών και των γονιών τους, όλους εκείνους, που «κόντρα στον καιρό», επιμένουν να κρατάνε ζωντανή τη Φθιωτική ύπαιθρο! Και κατά δεύτερο λόγο, για να δώσω σαφές και καθαρό μήνυμα, ότι ως Διοίκηση, η βούλησή μας για μια ισόρροπη και χωρίς διακρίσεις ανάπτυξη σε όλη τη Στερεά Ελλάδα είναι γνήσια και ισχυρή!  


 
Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους δασκάλους και σε όλους τους καθηγητές. Να είναι αυτό ένα όμορφο, δημιουργικό ταξίδι γνώσης και εμπειριών.
 
Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση την οποία μπορούμε να κάνουμε στη χώρα μας. Η δημόσια Παιδεία πρέπει να στηριχθεί χωρίς αστερίσκους και χωρίς προκαταλήψεις!
»

Δείτε το βίντεο: