Δήμος Καμένων Βούρλων: Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Γραμματέα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 13:23 Δήμος Καμένων Βούρλων: Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Γραμματέα

Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση απευθύνει και πάλι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Καμένων Βούρλων Νίκος Τριανταφύλλης, για την εκλογή Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θυμίζουμε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ακύρωσε τη σχετική απόφαση ως προς το κομμάτι της ανάδειξης Γραμματέα, κρίνοντάς την μη νόμιμη και σύμφωνη με τις διατάξεις του ισχύοντα νόμου.

Όπως προβλέπεται στην περίπτωση ακυρωτικών αποφάσεων επί των δημαιρεσιών ή της εκλογής μελών Επιτροπών, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να συνεδριάσει την πρώτη Κυριακή από την κοινοποίηση της ακυρωτικής απόφασης. Έτσι το ΔΣ Καμένων Βούρλων θα συνεδριάσει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:30’ το πρωί.

Για την ιστορία να προσθέσουμε ότι ο Δήμος Δελφών του οποίου ακυρώθηκαν οι αποφάσεις για τα μέλη των Επιτροπών (Οικονομική – ΕΠΖ) ακυρώθηκε εκ νέου η σχετική ανάδειξη μελών, καθώς συνεδρίασε σε μη προβλεπόμενη από το νόμο ημέρα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση