Στη ΔΕ Αγίου Γεωργίου ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 19:56 Στη ΔΕ Αγίου Γεωργίου ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής

Στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Γεωργίου θα βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο οποίος μαζί με τον αντιδήμαρχο Κων/νο Θεόπουλο θα έχουν σύσκεψη με του Προέδρους των Κοινοτήτων.

Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λίτσα Παταργιά και η Γραμματεία του Δημάρχου, για το συντονισμό επίλυσης των προβλημάτων της Δημοτικής Ενότητας.

Στη συνάντηση έχουν κληθεί επίσης να παραβρεθούν ο πρώην Αντιδήμαρχος Λάμπρος Θεοδοσόπουλος, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος του τέως Δήμου Αγίου Γεωργίου, Νικόλαος Αντωνόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Πέμπτης (12/9) ο Δήμαρχος βρέθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα στη Μακρακώμη, όπου μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πάνο Κοντογεώργο είδαν πολύ κόσμο, κυρίως πολίτες αλλά και φορείς για την καταγραφή και την επίλυση προβλημάτων.

Μάλιστα νωρίτερα στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Κοντογεώργος ανέβασε βίντεο από τις εργασίες που ξεκίνησαν για την αποκατάσταση της ύδρευσης του χωριού Μάκρη από τις πηγές Αρχανίου. Όπως αναφέρει ο αγωγός ήταν χαλασμένος τα τελευταία πέντε χρόνια με αποτέλεσμα η Μάκρη να παίρνει νερό από γεώτρηση και όχι από φυσική ροή πηγής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα του νερού, αλλά και για το κόστος διανομής του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση