Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας για το Γιάννη Σαρακιώτη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 18:14 Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας για το Γιάννη Σαρακιώτη

Ενημέρωση για την πορεία της λειτουργίας του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Στερεάς Ελλάδας  αυτό του ΓΝ Λαμίας, είχε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης ο οποίος συναντήθηκε με τον Διοικητή Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη και τον Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά.

Τελευταία σημαντική εξέλιξη η έναρξη λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου αξίας 900.000 ευρώ μηχάνημα που συμπληρώνει τις δυνατότητες διάγνωσης του νέου σύγχρονου αξονικού που επίσης λειτούργησε φέτος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, που είχε ο κ. Σαρακιώτης, με την έναρξη λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου εξυπηρετούνται αρχικά οι νοσηλευόμενοι και τα επείγοντα περιστατικά, ενώ μετά τη σταδιακή ολοκλήρωση της αναγκαίας μετεκπαίδευσης του υφισταμένου προσωπικού, θα επεκταθεί η χρήση του στο σύνολο των ασθενών και των τμημάτων. Παράλληλα, στο τελικό στάδιο βρίσκεται η έγκριση προκήρυξης για δύο μόνιμους επιμελητές Β΄ με γνωστικό αντικείμενο το μαγνητικό τομογράφο.

Εν συνεχεία, αναφορικά με τη μονάδα τεχνητού νεφρού, σημειώθηκε ότι αναμένεται η έγκριση της χρηματοδότησης για τη μεταφορά και λειτουργία της στο ανακαινισμένο πέτρινο κτίριο μετά την ολοκλήρωση των τελικών κτιριακών παρεμβάσεων. Τέλος, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ενημερώθηκε αναλυτικά σχετικά και με το διαγωνισμό για την προμήθεια στεφανιογράφου αξίας 650.000 ευρώ, ο οποίος βρίσκεται στη φάση της αξιολόγησης των ήδη κατατεθειμένων προσφορών. Πρόκειται για ακόμη μία προσθήκη που θα βοηθήσει το έργο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.