Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το Λύκειο Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 19:38 Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το Λύκειο Αμφίκλειας

Τον περασμένο Μάιο ανέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του 1ου Μαθητικού Συνέδριου των σχολείων πρέσβεων και τώρα ήρθε η επίσημη αναγόρευση ως Σχολείο πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ΓΕΛ Αμφίκλειας.

Την είδηση μετέδωσε η Διευθύντρια του σχολείου Παρασκευή Ρήγα που μαζί με τη συνάδελφό της Χριστίνα Λάιου ήταν οι «υπεύθυνες» των ευρωπαϊκών δράσεων των μαθητών.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους μαθητές μας της ομάδας του EPAS, τους εθελοντές μαθητές μας (για την πολύτιμη βοήθειά τους προκειμένου να υλοποιηθούν οι δράσεις μας),την κυρία Χριστίνα Λάιου senior ambassador, τα σχολεία που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο μαθητικό συνέδριο ( 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων,1ο ΓΕΛ Χαλκίδας, ΓΕΛ Κανήθου, ΓΕΛ Κ.Τιθορεας),την ομάδα μαθητών Euroscola 2019 Στερεας και φυσικά το Γραφείο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και την κυρία Ασδεράκη για την πολύτιμη βοήθειά τους!!!

Η αναγόρευση αυτή μας τιμά και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ορεξη, δημιουργικότητα και νέες δράσεις!!!

Οι μαθητές αγάπησαν το πρόγραμμα, αισθάνθηκαν ενεργοί πολίτες και πήραν πρωτοβουλίες ,είτε ως μέλη της ομάδας είτε ως εθελοντές!!!! Ήταν και θα είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά !!!!! Τέτοιους πολίτες θέλουμε!!! Καλη συνεχεια!!!!!τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!»