Συνεδριάζει στο Δήμο Καμένων Βούρλων η νέα Οικονομική Επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 21:18 Συνεδριάζει στο Δήμο Καμένων Βούρλων η νέα Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13:00’ η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Η πρώτη συνεδρίαση με τη νέα σύνθεση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονοµικής Επιτροπής) με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη όπως παρακάτω:

1. Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονοµικής Επιτροπής

2. Έγκριση της αριθµ. 7500/10-9-2019 απόφασης ∆ηµάρχου περί ορισµού πληρεξούσιου δικηγόρου

3. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (έφεση ∆ήµου κατά της αριθµ. 96/2019 απόφασης Μονοµελούς Πρωτοδικείου Λαµίας σχετικά µε αγωγή Χατζής ∆. και Σια Ο.Ε.)

4. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (σχετικά µε την αριθµ. 182/2019 απόφαση Ειρηνοδικείου Λαµίας σχετικά µε υπόθεση Άννας χήρας Παρασκευά Γουλίωτη)

5. Λήψη απόφασης περί κατάθεσης έφεσης ή µη σχετικά µε την αριθµ. 182/2019 απόφαση Ειρηνοδικείου Λαµίας σχετικά µε υπόθεση Άννας χήρας Παρασκευά Γουλίωτη

6. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση Μπολτέτσου Ιωάννη)

7. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση ∆ερνιτσιώτη- Γεωργίου)

8. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων 2ου τριµήνου έτους 2019

9. 1 η Αναµόρφωση και τροποποίηση του προϋπολογισµού, του ετήσιου σχεδίου δράσης και του τεχνικού Προγράµµατος οικονοµικού έτους 2019

10. Έγκριση αποδοχής όρων επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.∆. ενταγµένου στο πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι» µεταξύ του ∆ήµου Καµένων Βούρλων για την εκτέλεση του έργου «Αναβάθµιση και εκσυγχρονισµός δηµοτικού κτιρίου και µετατροπή του σε κέντρο πολιτιστικών δράσεων στο παραλιακό µέτωπο Αγίου Κων/νου»

11. Έγκριση αποδοχής όρων επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.∆. ενταγµένου στο πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι» µεταξύ του ∆ήµου Καµένων Βούρλων για την εκτέλεση του έργου «Προµήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήµατος διαχείρισης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

12. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρακτικού Ι ηλεκτρονικής δηµοπρασίας της 4-9-2019 µε Α/Α ΕΣΗ∆ΗΣ 84025 του έργου «Κατασκευή Αγωγών Εξωτερικού Υδραγωγείου Τ.Κ. Αγίου Χαραλάµπους»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com