Επίσημη η σύμπραξη των παρατάξεων Ζεκεντέ – Σούλια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 10:02 Επίσημη η σύμπραξη των παρατάξεων Ζεκεντέ – Σούλια

Επικυρώθηκε και αναρτήθηκε στην ∆ιαύγεια, το από 11 Σεπτεµβρίου 2019 και µε αριθµό πρωτοκόλλου 10959/11-09-2019 πρακτικό σύµπραξης των δηµοτικών παρατάξεων «Λοκρίδα για όλους» του Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και «∆υναµική Προοπτική» του Κωνσταντίνου Σούλια.

Οι συμπράξεις παρατάξεων υπάρχουν στις αλλαγές του νόμου 3852/2010 (Καλλικράτης) από τον 4555/2018 (Κλεισθένης) και τον πρόσφατο 4623/2019.

Στην πράξη επικύρωσης που υπογράφει η Πρόεδρος του ΔΣ Λοκρών Μαρία Γιαννοπούλου, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι από την κατάθεση του πρακτικού, οι συµπράττουσες παρατάξεις λογίζονται ενιαία παράταξη, η οποία υπεισέρχεται σε όλα τα δικαιώµατα και τις υποχρεώσεις των συµπραττουσών παρατάξεων και λογίζεται ως η παράταξη µε την οποία εξελέγη ο δήµαρχος, για την εφαρµογή των σχετικών διατάξεων.

Σε περίπτωση αναπλήρωσης δηµοτικού συµβούλου, ο οποίος ανήκει σε παράταξη η οποία συνέπραξε, τη θέση του καταλαµβάνει κατά τη διαδικασία του άρθρου 55 του ν. 3852/2010, ο επόµενος κατά σειρά αναπληρωµατικός δηµοτικός σύµβουλος του ιδίου συνδυασµού της ίδιας εκλογικής περιφέρειας, σύµφωνα µε την απόφαση επικύρωσης της εκλονής από το αρµόδιο πρωτοδικείο, ο οποίος και καθίσταται αυτοδικαίως µέλος της νέας παράταξης».

Δείτε ολόκληρη την πράξη επικύρωσης με το πρακτικό σύμπραξης ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com