Σε άσχημη κατάσταση αλλά ζωντανός βρέθηκε ο 65χρονος στην Αλυκή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 10:27 Σε άσχημη κατάσταση αλλά ζωντανός βρέθηκε ο 65χρονος στην Αλυκή

Πολύωρη και επίπονη προσπάθεια των Πυροσβεστών να τον παραδώσουν με ασφάλεια στο ΕΚΑΒ...

Σε δύσβατο μέρος του μονοπατιού που ενώνει την Παραλία Λιβαδόστρας με την Αλυκή, βρέθηκε ζωντανός ο 65χρονος περιπατητής ο οποίος με άλλους τέσσερις φίλους του προσπάθησε το  απόγευμα της Κυριακής να κάνει την όμορφη αλλά δύσκολη διαδρομή που ενώνει τις δύο ακτές.

Περίπου 1,5 ώρα μακριά από το δρόμο εντοπίστηκε ο 65χρονος ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρέπει να υπέστη κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο και έμεινε καθηλωμένος στο σημείο.

Μαζί του βρέθηκαν άνδρες της ΠΥ Θηβών, ενώ λίγο πριν πέσει το σκοτάδι τον άνδρα προσέγγισαν και οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ που ξεκίνησαν από τη Λαμία με επικεφαλής τον Διοικητή τους Σίμο Αποστόλου. Με φορείο, ανάμεσα σε κακοτράχαλα μονοπάτια και με εναλλαγές όλων των ανδρών που συμμετέχουν στην επιχείρηση, η μεταφορά του 65χρονου (ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι και αρκετά βαρύς) σε ασφαλές σημείο στο δρόμο όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3:30' τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Να σημειωθεί τέλος ότι στο κέντρο επιχειρήσεων που στήθηκε στην περιοχή, βρέθηκε και ο επικεφαλής των Πυροσβεστικών δυνάμεων στη Στερεά Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση