Δήμος Καμένων Βούρλων: Μέχρι 30/9 οι αιτήσεις για την Επιτροπή Διαβούλευσης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 16:56 Δήμος Καμένων Βούρλων: Μέχρι 30/9 οι αιτήσεις για την Επιτροπή Διαβούλευσης

Πρόσκληση για τη συγκρότηση της Επιτροπής Διαβούλευσης απευθύνει ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους φορείς που έχουν έδρα και δραστηριοποιούνται στο ∆ήµο Καµένων Βούρλων καθώς και τους δηµότες και τις δηµότισσες που είναι εγγεγραµµένοι στους εκλογικούς και ειδικούς καταλόγους του ∆ήµου Καµένων Βούρλων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος έως την ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2019 για την συµµετοχή τους.

Αναλυτικά καλούνται:

• Οι φορείς που υφίστανται και δρουν στο ∆ήµο Καµένων Βούρλων και συγκεκριµένα:

α) οι τοπικοί εµπορικοί και επαγγελµατικοί σύλλογοι και οργανώσεις

β) οι επιστηµονικοί σύλλογοι και φορείς

γ) οι τοπικές οργανώσεις εργαζοµένων και εργοδοτών

δ) οι σύλλογοι των εργαζοµένων στο ∆ήµο και τα Νοµικά Πρόσωπα του ∆ήµου

ε) οι ενώσεις και συλλόγων γονέων

στ) οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς

ζ) οι εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών

η) άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών

να προτείνουν µε έγγραφό τους, το οποίο θα καταθέσουν στο πρωτόκολλο του ∆ήµου, τον εκπρόσωπό τους (τακτικό και αναπληρωτή) καθώς και τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία δραστηριότητας, για την εκπροσώπηση και συµµετοχή τους στην ∆ηµοτική Επιτροπή ∆ιαβούλευσης.

Οι δηµότες και δηµότισσες Καµένων Βούρλων, εγγεγραµµένοι- εγγεγραµµένες στους εκλογικούς καταλόγους του ∆ήµου, να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους για τη συµµετοχή τους στη ∆ηµοτική Επιτροπή ∆ιαβούλευσης του ∆ήµου Καµένων Βούρλων, καταθέτοντας υπογεγραµµένη αίτηση δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο πρωτόκολλο του ∆ήµου Καµένων Βούρλων, Αγίου Παντελεήµονος 8, 35008 Καµένα Βούρλα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από το ∆ήµο Καµένων Βούρλων, αρµόδιος υπάλληλος Γραµµατέας ∆ηµοτικού Συµβουλίου Χονδροδήµου Λουκία , τηλ. 2235350037.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση