Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρομά λήστεψαν και βίασαν 51χρονο ΑμεΑ - Ο ένας είναι μόλις 11 ετών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 10:22 Ρομά λήστεψαν και βίασαν 51χρονο ΑμεΑ - Ο ένας είναι μόλις 11 ετών

Συνελήφθησαν δύο νεαροί ρομά ως δράστες -  Ο ένας μόλις 11 ετών!

Σοκάρει η υπόθεση ληστείας και ασέλγειας σε βάρος ενός 51χρονου άνδρα που πάσχει από νοητική υστέρηση στο Βόλο από δύο νεαρού Ρομά εκ των οποίων ο ένας είναι μόλις 11 ετών!

Η υπόθεση αναδείχτηκε από τα Θεσσαλικά μέσα ενημέρωσης που περιγράφουν ανατριχιαστικά πράγματα τα οποία έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο (14/9) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τη καταγγελία που έκανε ο ίδιος ο 51χρονος στο Αστυνομικό Τμήμα, δύο Ρομά, ο ανήλικος και ένας 20χρονος Βούλγαρος, τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία έξω από τον Αλμυρό, όπου με τη βία ενήργησαν σε βάρος του ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια του έκλεψαν  και μια αλυσίδα που φορούσε με σταυρό.

Ακολούθως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, με τον 19χρονο να δηλώνει πως απλά παρακολούθησε κρυμμένος το τι έκανε ο 11χρονος.

Η πλευρά της υπεράσπισης του 11χρονου φέρεται να παρουσίασε ιατρική έκθεση (όχι δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος) ότι ο 50χρονος δεν φέρει ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι δύο οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς ο ανήλικος δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και ο 19χρονος με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του και χρηματική εγγύηση 5.000 €.