Πρόσκληση στις αθλητικές δοκιμασίες των επιτυχόντων της προκήρυξης 6Κ/2018

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 18:14 Πρόσκληση στις αθλητικές δοκιμασίες των επιτυχόντων της προκήρυξης 6Κ/2018

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διορισμός των επιτυχόντων της προκήρυξης 6Κ/2018 κατηγορίας ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ, με την πρόσκλησή τους στις αγωνιστικές δοκιμασίες από όπου θα βγουν και οι Πίνακες Διοριστέων.

Σημειώνουμε ότι βάσει των «ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ» και μετά από επιτυχημένο πέρασμα από τις Επιτροπές Υγειονομικής και Ψυχοτεχνικής εξέτασης, έχουν πιάσει ήδη δουλειά οι περισσότεροι/ες στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας με προσωρινή 8μηνη σύμβαση, η οποία θα μετατραπεί σε διορισμό αν επιτύχουν και στα αγωνίσματα.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί:

- «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ»

- «ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ»

- «ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»

- «ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019»

- «ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019»

- «ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ»

Οι υποψήφιοι/-ες που περιλαμβάνονται στον πίνακα με τίτλο «AΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ» καλούνται να λάβουν μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες που ορίζονται στην προκήρυξη 6Κ/2018 του Α.Σ.Ε.Π. και οι οποίες περιλαμβάνουν:

α) Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (τρεις προσπάθειες).

β) Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (τρεις προσπάθειες).

γ) Δρόμος εκατό (100) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των δεκαέξι δευτερολέπτων (16΄΄) (μία προσπάθεια).

δ) Δρόμος χιλίων (1000) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων (4΄ και 20΄΄) (μία προσπάθεια).

Οι αθλητικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) (διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 41, Δάφνη T.K. 17237, Αθήνα – πλησίον Σταθμού Μετρό Δάφνης) σε δύο (2) σαββατοκύριακα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση