Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι βγαίνουν «βόλτα» στην πόλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 15:17 Λαμία: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι βγαίνουν «βόλτα» στην πόλη

Σήμερα το απόγευμα θα πάνε βόλτα με το Mini-Bus και αύριο το πρωί θα περπατήσουν στην πόλη!!!

Είναι μια καλή ευκαιρία οι Δημοτικοί μας άρχοντες να μάθουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και να ταυτόχρονα να περάσουν το μήνυμα ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε λιγότερο το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη.

Όλα αυτά και άλλες δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας κινητικότητας που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 20/9 έως και την Κυριακή 22/9 (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο). Πιο συγκεκριμένα:

Παρασκευή 20/9:

18:30 ( Σημείο Εκκίνησης: πλ. Ελευθερίας): Δράση «Πάμε ΜΑΖΙ παρέα», με τη χρήση δημοτικού ΜΙΝΙ-BUS οι  δημοτικοί σύμβουλοι  κυκλοφορούν στην πόλη αναδεικνύοντας το χρηστικό και ευέλικτο αυτό μέσο  με στόχο την ενίσχυση των  ΜΜΜ.  

Σάββατο 21/9:

11:00 ( Σημείο Εκκίνησης: πλ. Ελευθερίας) : Δράση  «Ζωντανοί δρόμοι», περίπατος των δημοτικών συμβούλων με στόχο την αξιολόγηση των προβλημάτων της πόλης μας (φυσικά εμπόδια, σπασμένα πεζοδρόμια, η παράνομη στάθμευση, η απόρριψη σκουπιδιών κ.λπ.)

Κυριακή 22/9 (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)

10:30 ( Σημείο Εκκίνησης: πλ. Λαού): Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης από τους δημότες, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και δημοτικούς συμβούλους. Κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Όθωνος, Καραϊσκάκη, Αγνώστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας