Πρώτη Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 18:58 Πρώτη Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Στυλίδας

Συνεδριάζει με τη νέα σύνθεση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Στυλίδας, μετά από πρόσκληση της Δημάρχου και προέδρου της Επιτροπής Βιργινίας Στεργίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Θέμα 1 : Εκλογή αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής

Θέμα 2 : 5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019

Θέμα 3 : Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών προμηθειών, εργασιών/υπηρεσιών, σύμφωνα με το ν. 4412/2016 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για το χρονικό διάστημα έως 31.12.2019

Θέμα 4 : Συγκρότηση επιτροπής  αξιολόγησης ενστάσεων και προσφυγών έργων, προμηθειών και  εργασιών/υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 221 του  ν. 4412/2016 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για το χρονικό διάστημα έως 31.12.2019

Θέμα 5 : Έλεγχος δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του έργου ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ- κατακύρωση διαγωνισμού

Σημειώνουμε ότι με απόφαση της Δημάρχου, η Οικονομική Επιτροπή συμπληρώθηκε από τους Αντιδημάρχους, Κωνσταντίνο Χριστοδούλου και Δημήτριο Ψάρρη, οι οποίοι πλαισιώνουν τους εκλεγμένους, όπως προβλέπει ο νόμος, Χριστόφορο Ανδρίτσο, Παναγιώτη Γιαλικάρη, Αποστόλου Ιωάννη και Φούντα Κωνσταντίνο.

Αναφέρουμε τέλος και την πλήρη σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής μετα την ανακοίνωση των ονομάτων των δύο αντιδημάρχων:

Πρόεδρος: Βιργινία Στεργίου

Αντιδήμαρχοι: Χαράλαμπος Καναπίτσας, Ειρήνη Ζαγαριώτου

Τακτικά Μέλη: Δημήτρης Δοσόπουλος, Αλεξίου Χρήστος, Δημήτρης Δρόσος και Τρίγκας Κώστας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com