Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωρινά αποτελέσματα σε δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 08:08 Προσωρινά αποτελέσματα σε δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Για Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα…

Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ και ξεκίνησαν και οι καταθέσεις των ενστάσεων, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης (Γ2) και απορριπτέων της Προκήρυξης 1ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ, για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από 20 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του.

Επίσης εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Ε/2018, για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο ‘’Πληροφορικής’’ [κωδικός θέσης: 10002], στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κληθέντων υποψηφίων σε συνέντευξη αλλά μη προσελθόντων (αποκλειόμενων) καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα Παρασκευή 20.09.2019 έως και την πάροδο της Δευτέρας 30.09.2019.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.