Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλο αγριογούρουνο τραυμάτισε σοβαρά κυνηγό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 07:23 Μεγάλο αγριογούρουνο τραυμάτισε σοβαρά κυνηγό

Από θύτης… θύμα!

Απρόσμενη ήταν η εξέλιξη του κυνηγιού για ένα άτομο που επιδίδεται στο σπορ για πολλά χρόνια, αφού από κυνηγός και θύτης έγινε ο ίδιος θύμα του θηράματος που έβαλε στο στόχαστρό του.

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (21/9) στη Σκαμνιά Ελασσόνας όταν ο εν λόγω κυνηγός μαζί με μια ομάδα με την οποία κυνηγά τα τελευταία χρόνια πήγαν για κυνήγι αγριογούρουνου σε δασώδη έκταση της περιοχής.

Εκεί ο άτυχος κυνηγός στην πράσπαθειά του να βγάλει αγριογούρουνο από τη φωλιά του δέχθηκε ξαφνική επίθεση από ένα μεγάλο αρσενικό το οποίο τον αιφνιδίασε και πριν προλάβει να αντιδράσει βρέθηκε βαριά χτυπημένος από τους χαυλιόδοντες του μεγάλου ζώου στην κοιλιά και στο πόδι.

Ευτυχώς που το ζώο δεν συνέχισε τη φονική του επίθεση και έτσι κυνηγοί της ομάδας περιέθαλψαν τον άτυχο κυνηγό που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να προχωρήσουν σε επέμβαση στο τραύμα της κοιλιάς που ήταν βαθύ.

Ο κυνηγός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου για τη ζωή του και σίγουρα θα θυμάται για χρόνια την επίθεση του γιγάντιου αγριόχοιρου.

Πηγή: paidis.com