Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είχαν βάλει στο μάτι τα οινοπνευματώδη…

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 07:20 Είχαν βάλει στο μάτι τα οινοπνευματώδη…

Χειροπέδες σε 54χρονο, ενώ αναζητείται ο συνεργός του…

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον έπιασαν! Ο λόγος για έναν 54χρονο ο οποίος με έναν συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται, είχαν πάρει με τη σειρά τρία υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ από όπου έκλεβαν ποτά.

Ο 54χρονος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, στην 3η προσπάθεια σε σούπερ μάρκετ από όπου επιχείρησαν να αφαιρέσουν εφτά (7) φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά. Εκεί όμως έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο έναν σάκο που περιείχε τα αφαιρεθέντα προϊόντα.

Στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο, ενώ από την έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα, οι κατηγορούμενοι είχαν εισέλθει διαδοχικά σε άλλα δύο (2) υποκαταστήματα της ίδιας επιχείρησης, αφαιρώντας έντεκα (11) ακόμα φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.