Δήμος Δομοκού: Ο ορισμός των Αντιδημάρχων των Επιτροπών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 21:35 Δήμος Δομοκού: Ο ορισμός των Αντιδημάρχων των Επιτροπών

Μετά την επαναληπτική διαδικασία εκλογής των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Δομοκού, ο Δήμαρχος Μπάμπης Λιόλιος προχώρησε στην έκδοση των αποφάσεων ορισμού των Αντιδημάρχων που τις πλαισιώνουν.

Για την Οικονομική Επιτροπή:

1. τον Καναβό Νικόλαο του Άγγελου, Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνικών Υπηρεσιών, Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας (τομείς: Συγκοινωνιών, Ηλεκτρολογικών Έργων, Ενέργειας, Πολεοδομίας, άρδευσης στη ΔΕ Δομοκού)

2. τον Λαϊνά Ανδρέα του Ευσταθίου, Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Οργάνωσης Πληροφορικής & Διαφάνειας, με την ευθύνη λειτουργίας των αποκεντρωμένων υπηρεσιών της ΔΕ Ξυνιάδος και Αναπληρωτή του Δημάρχου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:

1. τον Καλημέρη Νικόλαο του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, υπεύθυνο για θέματα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

2. τον Τσαλαφούτα Αθανάσιο του Γεωργίου, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και Τεχνικών Υπηρεσιών (τομείς: Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Λειτουργία παιδικών χαρών, Λειτουργία ΧΥΤΑ και ΒΙΟΚΑ, Γραφείου Κίνησης).

Την πλήρη σύνθεση των Επιτροπών δείτε την ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση