Λαμία: ΙΧ εμβόλισε απορριμματοφόρο σε διασταύρωση - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 08:53 Λαμία: ΙΧ εμβόλισε απορριμματοφόρο σε διασταύρωση - Δείτε εικόνες

Από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό - «Ήταν θέμα χρόνου....», λένε οι κάτοικοι που ζητούν άμεση παρέμβαση του Δήμου και της Τροχαίας.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10:00' το πρωί στη συμβολή των οδών Π. Ευθυμιάδη και Κατσούδα.

Ο οδηγός του ΙΧ ανεβαίνοντας στην οδό Κατσούδα (αντίθετα απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες), παραβίασε το STOP, και εμβόλισε το απορριμματοφόρο του Δήμου Λαμιέων, το οποίο μετά τη σύγκρουση βρέθηκε εκτός δρόμου.

Στο συγκεκριμένο σημείο συγκεντρώνονται και παίζουν πολλά παιδιά με τα ποδήλατά τους. Ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν στο σχολείο.

Επίσης αυτή τη φορά ήταν τυχεροί και όλοι οι εμπλεκόμενοι, μιας και δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

«Ήταν θέμα χρόνου να γίνει πάλι ατύχημα στη διασταύρωση. Παραβίαση STOP συνεχώς, φορτηγά που παραβιάζουν το σήμα απαγόρευσης διέλευσης, με ταχύτητες απίστευτες στον δρόμο αυτό, που παρά τις κατά καιρούς διαμαρτυρίες των κατοίκων, συνεχίζονται. Λογικό να μην μπορεί να υπάρχει ένας τροχονόμος δίπλα σε κάθε παραβάτη, λογικό να τοποθετηθούν σαμαράκια ή ότι άλλο χρειάζεται ώστε να αναγκάζονται όλοι να ελαττώνουν ταχύτητα...Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Τροχαία, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, μιας και υπάρχουν οδηγοί που παρανομούν συνεχώς, ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα...», λέει στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση