Cinepolis Γαλαξίας: «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι» - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 10:37 Cinepolis Γαλαξίας: «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι» - Κερδίστε προσκλήσεις!

Βασισμένη στην ομώνυμη και επιτυχημένη σειρά βιβλίων του Άλβιν Σβάρτζ «Scary Stories to Tell in the Dark», με αναρίθμητους θαυμαστές παγκοσμίως, η ταινία έθεσε από νωρίς ψηλά τον πύχη ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των αναγνωστών...

Οι προβολές του «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι» ξεκινούν από την Πέμπτη (26/6)

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή του «Scary Stories to Tell in the Dark».
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (26/9) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 7:15΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 

 

Scary Stories to Tell in the Dark

Περίληψη
Αμερική 1968. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει αλλαγή… αλλά όχι στη μικρή πόλη της Mill Valley, όπου για γενιές, η σκιά της οικογένειας Bellows πέφτει βαριά. Στην έπαυλη τους στην άκρη της πόλης, η Sarah, ένα μικρό κορίτσι με φριχτά μυστικά, μετέφερε τη ζωή της σε μία σειρά από τρομαχτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που έχει υπερβεί τον χρόνο. Ιστορίες που έχουν έναν τρόπο να ζωντανέψουν σε βάρος μίας παρέας εφήβων που θα ανακαλύψει το τρομαχτικό βιβλίο της Sarah.

Σκηνοθεσία: Αντρε Ορβενταλ
Ηθοποιοί: Ζόι Μάργκαρετ Κολλέττη, Μίχαελ Γκάρζα, Ντιν Νόρις, Γκιλ Μπέλοους, Λορέιν Τουσάντ, Όστιν Ζατζούρ, Γκαμπριελ Ρας

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση