Λαμία: Σκυλάκι δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 08:01 Λαμία: Σκυλάκι δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα - ΦΩΤΟ

Γλύτωσε την τελευταία στιγμή…

Για μερικά χιλιοστά γλύτωσε τη ζωή του το χαριτωμένο Jack Russell της φωτογραφίας, όταν δέχτηκε δάγκωμα στο λαιμό από αδέσποτα που του επιτέθηκαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο ΣΣ Λιανοκλαδίου, όπου το σκυλάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού.

Όπως μας κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, επειδή το σπίτι δεν είναι φραγμένο ολόκληρο περιμετρικά μπήκαν μέσα 4-5 από τα «γνωστά αδέσποτα» που επιτίθενται στον κόσμο που κυκλοφορεί κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό και στον ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου. Μαζί τους ήταν και ένα μάλλον δεσποζόμενο σκυλί, καθώς έσερνε μία κομμένη αλυσίδα, όπως είδε αργότερα.

Από τη φασαρία που ακολούθησε, βγήκαν έξω από το σπίτι οι ιδιοκτήτες και για καλή τύχη του μικρού σκυλιού, τα ξένα σκυλιά υποχώρησαν. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο όπου τον μετέφερε ο ιδιοκτήτης του, για ελάχιστα χιλιοστά το δάγκωμα δεν βρήκε την κεντρική αρτηρία του σκυλιού του για να εξελιχθεί σε μοιραίο.

Ο ίδιος έχει το σκυλάκι του εμβολιασμένο και τσιπαρισμένο και όπως μας λέει έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν όλοι τα σκυλιά τους και να μην τα παρατάνε όπως συμβαίνει και έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσει ο τόπος αδέσποτα. Τα συγκεκριμένα αδέσποτα ωστόσο έχουν δημιουργήσει αγέλη στην περιοχή για αυτό και έχουν γίνει επικίνδυνα για ανθρώπους αλλά και για άλλα μικρότερα σκυλιά, όπως στην περίπτωση του μικρόσωμου Jack Russell.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση