Ο Δήμος Λοκρών ζητεί Παιδιάτρους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 21:20 Ο Δήμος Λοκρών ζητεί Παιδιάτρους

Για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στα παιδιά των παιδικών σταθμών…

Την πρόσληψη δύο (2) Παιδιάτρων με σύμβαση έργου για την παροχή υπηρεσιών στα παιδιά των παιδικών σταθμών, ανακοίνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. «Για Την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη Δήμου Λοκρών».

Οι θέσεις είναι:

• 1 παιδίατρος για τους παιδικούς σταθμούς Αταλάντης – Λιβανατών

• 1 παιδίατρος για τους παιδικούς σταθμούς Μαλεσίνας – Μαρτίνου - Λάρυμνας

οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ στα πλαίσια της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για την περίοδο 2019-2020.

Η απασχόληση των αναδόχων θα είναι από την υπογραφή της σύμβασης έως 31.07.2020 και η αμοιβή ορίζεται στο ποσό των 2.500,00€ έκαστος συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων.

Το έργο συνίσταται στην ιατρική εξέταση ανά 15 ημέρες όλων των παιδιών των παιδικών σταθμών και παρακολούθηση της ανάπτυξής τους, συμβουλευτική υποστήριξη των εκπαιδευτικών, υπόδειξη μέτρων που πρέπει να ληφθούν για την υγιεινή των παιδιών , την υγειονομική κατάσταση των σταθμών, ενημερωτικές ομιλίες στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν αίτηση στο γραφείο Διοίκησης του νομικού προσώπου μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:00μμ. Πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του νομικού προσώπου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αρμόδιος υπάλληλος , κος Καντάς Ευάγγελος, τηλ./fax : 22330-81052

Διεύθυνση: Νικ.Αβραάμ 1 , Αταλάντη, ΤΚ 35200

Προσαρμοσμένη αναζήτηση