Λαμία: Γερή σύγκρουση αυτοκινήτων σε διασταύρωση με δύο τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 07:56 Λαμία: Γερή σύγκρουση αυτοκινήτων σε διασταύρωση με δύο τραυματίες

Στο ένα όχημα επέβαινε οικογένεια με τα δυο της παιδιά που γλύτωσαν τον τραυματισμό χάρη στα παιδικά καθισματάκια.

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων είχαμε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) περίπου στις 4:00’ στην οδό Μητροπολίτη Δαμασκηνού στο Παγκράτι Λαμίας.

Το τζιπ ερχόταν κανονικά από το Παγκράτι με επιβάτες μια οικογένεια με τα δύο τους παιδιά ηλικίας 6,5 και 3,5 ετών, ενώ η Mercedes με οδηγό έναν άνδρα που είχε προορισμό το γήπεδο Καλυβίων, βγήκε από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου που έχει το STOP. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πέρασε με αρκετά χιλιόμετρα τη διασταύρωση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο όχημα να φύγει παραπλεύρως και να παρασύρει μηχανάκι που ήταν εκεί κοντά παρκαρισμένο πριν σταματήσει σε μάντρα.

Εκτός από τις σοβαρές υλικές ζημιές που φαίνονται και στις φωτογραφίες είχαμε επίσης τον τραυματισμό των δύο οδηγών, χωρίς ευτυχώς να φαίνεται να έχουν χτυπήσει σοβαρά.

Μεταφέρθηκαν με διαφορετικά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες. Τα δύο παιδάκια αν και σοκαρισμένα από το γερό «μπαμ», γλύτωσαν τον τραυματισμό χάρη στα παιδικά καθισματάκια όπου ήταν δεμένα.

Προανάκριση για τα αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση