Η βόλτα με το κλεμμένο μηχανάκι τον πρόδωσε…

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 23:45 Η βόλτα με το κλεμμένο μηχανάκι τον πρόδωσε…

Χειροπέδες σε 18χρονο για σωρεία κλοπών…

Συνελήφθη, την Παρασκευή (27-09-2019) στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του ΑΤ Ιστιαίας, ένας 18χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, κλοπές και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ειδικότερα, ο 18χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδήγησης. Αυτό έδωσε την αφορμή για περαιτέρω έρευνα που απέδειξε ότι το εν λόγω όχημα, είχε αφαιρέσει από αποθήκη στους Ωρεούς Ευβοίας και κατασχέθηκε.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε αρχικά ότι ο συλληφθείς, την 11-09-2019, είχε αφαιρέσει από αύλιο χώρο οικίας, στην ανωτέρω περιοχή, διάφορα ανταλλακτικά (κινητήρα, οπίσθιο ψαλίδι, σέλα & ζάντες), τα οποία είχε τοποθετήσει στο αφαιρεθέν όχημα, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό του κινητήρα, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός.

Επιπλέον την 26-09-2019, παραβίασε θύρα επιχείρησης στην περιοχή της Αιδηψού και αφαίρεσε από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο, χρηματικό ποσό, μία συσκευή πλοήγησης (GPS), τα κλειδιά αυτού και δύο (2) ηχεία, τα οποία βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση