Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προετοιμασία για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 21:55 Προετοιμασία για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.

Το Παράρτημα Φθιώτιδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν μαθήματα στη Λαμία, με βασικό στόχο την προετοιμασία των μαθητών που θέλουν να λάβουν μέρος στους Διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. («Θαλής» και «Ευκλείδης»).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2019 –ημέρα Σάββατο– και θα αφορούν όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, καλύπτοντας κυρίως ύλη Άλγεβρας, Γεωμετρίας και Θεωρίας Αριθμών.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι Μαθηματικοί επιθυμούν να βοηθήσουν, διδάσκοντας κάποιο από τα μαθήματα, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος ώστε να οριστούν οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των μαθημάτων.

Πληροφορίες

• Στεφανής Παναγιώτης, 6944 240 733, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Αργυρόπουλος Ηλίας, 6977 676 599, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Χάδος Χρυσοβαλάντης, 6973 003 425, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Μιχαλίτσης Ηλίας, 6972 197 791, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.