Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος για την ασέλγεια στο κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 08:17 Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος για την ασέλγεια στο κοριτσάκι

Κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων που έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, ο 71χρονος δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μικρή κόρη του ανθρώπου που εργαζόταν στο εξοχικό του σε παραλιακό οικισμό της Φθιώτιδας, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου.

Ο γνωστός δικηγόρος, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο πολύ νωρίς το πρωί με τη σύζυγό του και περίμενε να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Αυτή τη φορά εμφανίσθηκε με τους δύο δικηγόρους του, θέλοντας να στηρίξει τη δική του θέση για τα γεγονότα, αρνούμενος κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε περίπτωση ασέλγειας σε βάρος της μικρής, για την οποία δήλωσε ότι μαζί με την οικογένειά της, τους βοηθούσε οικονομικά.

Από την άλλη, η πλευρά της μικρής, που φέρεται να βίωνε τον τρόμο και τις αρρωστημένες ορέξεις του κατηγορούμενου από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών, επιμένει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου δικηγόρου.

Δείτε βίντεο από την έξοδο του γνωστού δικηγόρου από τα Δικαστήρια με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας:

«Όπου φτωχός και η μοίρα του...», είπε ο συνήγορος Γιώργος Δούμας που έχει αναλάβει την οικογένεια της μικρής, η οποία όπως είπε ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

Δείτε τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου Γιώργου Δούμα:

Δείτε τι δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 71χρονου δικηγόρου που προφυλακίστηκε: 

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του κατηγορούμενου δικηγόρου από τα δικαστήρια Λαμίας μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του.