Επιστημονικό και Ειδικό συνεργάτη ζητεί ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 20:34 Επιστημονικό και Ειδικό συνεργάτη ζητεί ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Από τις 5 Οκτωβρίου οι αιτήσεις…

Την πλήρωση μίας (1) θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη ο οποίος θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά σε θέματα οργάνωσης, προγραμματισμού και ειδικότερα σε αντικείμενα χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού και μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη ο οποίος θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά σε θέματα δημοσίων έργων, συντήρησης υποδομών, οργάνωσης και διαχείρισης τεχνικών έργων, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως ,είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο ,είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, από 05-10-2019 έως και 11-10-2019, σχετική αίτηση µε βιογραφικό σηµείωµα το οποίο θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση για την εγκυρότητα του περιεχοµένου του και τα δικαιολογητικά, που θα αποδεικνύουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τους και την έλλειψη κωλυµάτων, στην έδρα του ∆ήµου στα Καµένα Βούρλα, στο γραφείο πρωτοκόλλου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. (Υπόψη του Γραφείου Ανθρωπίνου ∆υναµικού & ∆ιοικητικής Μέριµνας, τηλ. 22353-50026).

Για τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και άλλες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com