Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 17:26 Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη…

Επικίνδυνος μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατάλειψε ελαφρώς τραυματισμένη, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (3/10), μία 54χρονη γυναίκα που περνούσε την παραλιακή οδό στην Ιτέα.

Ο ασυνείδητος οδηγός μετά την παράσυρση πάτησε γκάζι και προσπάθησε να εξαφανιστεί πλην όμως υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες που ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ξεκίνησε άμεσα αναζητήσεις γνωρίζοντας το αυτοκίνητο που είχε προκαλέσει το τροχαίο.

Πράγματι γύρω στις 9:30’ μ.μ. αστυνομικοί του ΑΤ Ιτέας κατάφεραν να εντοπίσουν και να σταματήσουν τον οδηγό, ο οποίος είναι 38 χρονών Αλβανικής υπηκόοτητας. Αν και είχε περάσει 1 ώρα και 15 λεπτά από τη στιγμή που είχε γίνει το συμβάν, ο άνδρας εξακολουθούσε να είναι μεθυσμένος όπως αποδείχτηκε από το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη.

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας, ενώ του αφαιρέθηκε και η άδεια οδήγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της 54χρονης γυναίκας, που μεταφέρθηκε στο ΓΝ Άμφισσας, δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση