Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ΓΕΠΑΔ Στερεάς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 21:39 Στο ΓΕΠΑΔ Στερεάς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

Πολλά τα υπηρεσιακά προβλήματα. Διαβάστε την ανακοίνωση της για τη συνάντηση με τους επικεφαλής των Αστυνομικών Υπηρεσιών στη Στερεά…

Την Παρασκευή 04/10/2019 στη Λαμία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας υπό τον Πρόεδρο της Ενώσεως Καρακώστα Ζαχαρία και τον Αντιπρόεδρο Γιαννούλη Νικόλαο, με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο Κανέλλο Γεώργιο παρουσία του κ. Ταξιάρχου Τσάτση Μιχαήλ.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κατά την τοποθέτησή τους εξέθεσαν λεπτομερώς τα σοβαρότατα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Δ.Α.Βοιωτίας και μεταξύ άλλων αναφέρθησαν: οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό οι οποίες αγγίζουν πλέον το 40% των οργανικών θέσεων, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία των υπηρεσιών, η λειτουργία δύο κέντρων φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων ενώ υπάρχει η έντονη φημολογία για περαιτέρω μεταφορά προσφύγων-μεταναστών στο νομό Βοιωτίας, ο γερασμένος στόλος υπηρεσιακών οχημάτων, οι ακατάλληλες κτιριακές υποδομές (Α.Τ.Ορχομενού), η αναγκαιότητα της αμέσου ικανοποιήσεως του πάγιου αιτήματος της Ενώσεως για δημιουργία Τμήματος Μεταγωγών στη Θήβα λόγω των καθημερινών μεταγωγών από το  κατάστημα κράτησης φυλακών Ελαιώνα ,το κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων Ελαιώνα καθώς και των τακτικών μεταγωγών του Α.Τ. Θηβών, τις  μετακινήσεις της διμοιρίας υποστηρίξεως  κτλ.

Τόσο ο κ. Γενικός όσο και ο κ. Ταξίαρχος όντας γνώστες της πραγματικά δύσκολης υπηρεσιακά καταστάσεως η οποία έχει διαμορφωθεί στη Δ.Α.Βοιωτίας, αφουγκραζόμενοι τα δίκαια αιτήματά μας δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια από μέρους τους, ώστε να δοθούν λύσεις στα συσσωρευμένα υπηρεσιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας θα συνεχίσει τις συναντήσεις με υπηρεσιακούς φορείς και πολιτειακούς παράγοντες, γνωστοποιώντας σε όλους την ‘’πραγματική’’ υπηρεσιακή  καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο Αστυνομικός της Δ.Α.Βοιωτίας με σκοπό την άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της τάξης του 40%, τασσόμενη πάντοτε και με κάθε τίμημα, στο πλευρό των συναδέλφων και των συμπολιτών μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας                    ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης