Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκήρυξη θέσης δικηγόρου από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 15:22 Προκήρυξη θέσης δικηγόρου από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Με σχέση έμμισθης εντολής…

Την πλήρωση μίας (1) κενής οργανικής θέσης Δικηγόρου στη Νομική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδρεύει στον Βόλο, τουλάχιστον παρ’ Εφέταις, με σχέση έμμισθης εντολής, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων», όπως ισχύει σήμερα, και με αποδοχές σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, προκηρύσσει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το αντικείμενο απασχόλησης – καθήκοντα, οι εν γένει υποχρεώσεις του και τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα περιγράφονται στην προκήρυξη που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα πληρούν τις προϋποθέσεις, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και από ώρα 9:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. στη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας, Κτίριο Παπαστράτου, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, 38221 Βόλος,

με την επισήμανση ότι αφορά αίτηση υποψηφιότητας για την με αριθμό πρωτοκόλλου 20822/19/ ΓΠ/04.10.2019 προκήρυξη πλήρωσης μίας (1) θέσης έμμισθου δικηγόρου (ορθή επανάληψη της με αρ. πρωτ. 20822/19/ΓΠ/05.09.2019 προκήρυξης), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) ημερών, υπολογιζομένων ημερολογιακά, από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης στον ημερήσιο τοπικό τύπο, ήτοι την 06-11-2019.

Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.