Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Κατεδαφίζουν σήμερα ετοιμόρροπα σπίτια στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 08:22 Λαμία: Κατεδαφίζουν σήμερα ετοιμόρροπα σπίτια στο κέντρο της πόλης

Η νέα Δημοτική Αρχή ξεκινάει σήμερα την κατεδάφιση «Επικινδύνως  Ετοιμόρροπων» κτηρίων που είναι εγκαταλελειμμένα εδώ και πολλά χρόνια μέσα στην πόλη.

Η αρχή θα γίνει από τα σπίτια που είναι κάτω από την εκκλησία της Παναγίας Δέσποινας. Ο Δήμος ενημερώνει και παρακαλεί τους δημότες να αποφύγουν τις μετακινήσεις σε συγκεκριμένες οδούς.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:

«Με κύριους στόχους την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των συνδημοτών μας, προχωράμε,  σε στοχευμένες παρεμβάσεις εντός του αστικού ιστού της Λαμίας.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τη νομοθεσία (Π.Δ.13/22-4-1929) περί «Επικίνδυνων Οικοδομών», πρόκειται να προβούμε στην κατεδάφιση δύο κτηρίων, που επί σειρά ετών αποτελούσαν επικίνδυνα σημεία για τη διέλευση πεζών.

Πρόκειται για δύο οριστικά κριθέντα επικινδύνως ετοιμόρροπα κτίσματα επί των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Παναγίας Δέσποινας.

Η κατεδάφιση τους θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:00π.μ.

Για το σκοπό αυτό και για λόγους ασφάλειας, παρακαλούμε τους δημότες μας και κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους στις παραπάνω οδούς από ώρα 8.00 μέχρι το πέρας των εργασιών κατεδάφισης».