Παπαγεωργίου και Τσιαούσης οι νέοι Υποδιοικητές της 5ης ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 13:00 Παπαγεωργίου και Τσιαούσης οι νέοι Υποδιοικητές της 5ης ΥΠΕ

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Υποδιοικητές των περισσοτέρων ΥΠΕ ανάμεσά τους κι αυτοί που θα πλαισιώσουν τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη.

Πρόκειται για το νεαρό γιατρό Ηλία Τσιαούση και το Θεολόγο Σταύρο Παπαγεωργίου που αντικαθιστούν αντίστοιχα την Παρασκευή Ζαζά και τον Δημήτρη Δημητριάδη.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά των δύο νέων υποδιοικητών, ο κ. Τσιαούσης είναι Γενικός Γιατρος, Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης στην Βουλγαρία και Γ.Γ. της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής.

Οκ. Παπαγεωργίου είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ ενώ είναι ιδιαίτερα δραστήριος πολιτικά, αφού έχει υπάρξει αντιδήμαρχος ενώ ήταν και υποψήφιος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Ο κ.Παπαγεωργίου είναι επίσης γνωστός στη Θεσσαλία για τον αγώνα του για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες καθώς και ο ίδιος είναι άτομο με αναπηρία.

Θα είναι και οι δύο πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία.

Τα ονόματα:

1η ΥΠΕ (Αττικής)

Μαρία Οικονόμου (αντικαθιστά την Χρυσάνθη Κισκίρα).

Η κ. Οικονόμου είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς, ενώ θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία.

2η ΥΠΕ (Πειραιώς και Αιγαίου)

Περικλής Αλεβίζος (αντικαθιστά τον Αντύπα Γεωργίου)

Ο κ.Αλεβίζος είναι Πτυχιούχος Φαρμακευτικής Σχολής του ΕΚΠΑ και θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία.

3η ΥΠΕ

Δεν ανακοινώθηκαν ακομα.

4η ΥΠΕ (Μακεδονίας και Θράκης)

Η κ.Χατζοπούλου είναι πτυχιούχος Γενικής Ιατρικής του πανεπιστημίου “Carol Davila” του Βουκουρεστίου- Ρουμανία και επίσης θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία. Η νέα Υποδιοικήτρια είναι γνωστή γιατρός στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά και επιστημονικά μέσα από τα όργανα των Γενικών Γιατρών.

6η ΥΠΕ (Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας)

1ος Υποδιοικητής: Παναγιώτης Μάλλιος (αντικαθιστά τον Δημήτρη Κωστακιώτη)

Ο κ. Μάλλιος είναι Πτυχιούχος Ιατρικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Σπουδών της Ρώμης “La Sapienza” στην Ιταλία, ενώ επίσης θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία.

2ος Υποδιοικητής: Ιωάννης Νικόπουλος (αντικαθιστά τον Μιλτιάδη Ζαμπάρα)

Ο κ. Νικόπουλος είναι Πτυχιούχος Ιατρικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Σπουδών της Ρώμης “La Sapienza” στην Ιταλία και θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία.

7η ΥΠΕ

Και στην 7η ΥΠΕ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα ονόματα των δύο νέων Υποδιοικητών και αναμένονται άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com