Η νύφη περιγράφει πως έπιασαν τη Λαμιώτισσα μακρυχέρα που τους «ξάφρισε» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 13:10 Η νύφη περιγράφει πως έπιασαν τη Λαμιώτισσα μακρυχέρα που τους «ξάφρισε» - ΒΙΝΤΕΟ

«Υπήρχε φοβερή αναστάτωση, ήταν πολύ άσχημο το κλίμα... Κλαίγαμε...», δήλωσε η νύφη για το περιστατικό που μετέτρεψε τον γάμο της ... σε εφιάλτη.

Μια γυναίκα από τη Λαμία, που παρίστανε τη φίλη, ξάφρισε τα φακελάκια με τα δώρα την ώρα του γλεντιού την παραμονή του γάμου στη Λάρισα. Συγγενείς και το ζευγάρι κατέληξαν στο αυτόφωρο.

«Είπαμε ότι δεν θα φύγει κανείς από το σπίτι αν δεν βρεθούν τα λεφτά, θα κάνουμε σωματικό έλεγχο. Η κυρία όχι μόνο ήταν πρόθυμη και ήθελε να την ψάξουμε πρώτη... Την ψάξαμε και δεν βρήκαμε τίποτα. Απογοητευτήκαμε», λέει η νύφη. 

Όταν όμως η 50χρονη μακρυχέρα πήγε στην τουαλέτα και ετοιμάστηκε να φύγει....«Της είπα θέλω να σε ψάξω μια τελευταία φορά και είχε τα χρήματα τυλιγμένα σε χαρτί μέσα στο εσώρουχό της. Και με το που της λέω τα είδα, τι έχεις εκεί, πίεζε να τα βάλει παραμέσα. Άρχισα να φωνάζω, μπήκαν και οι υπόλοιποι μέσα, έπεσαν τα χρήματα κάτω...»

Η μακρυχέρα κυρία αναγκάστηκε να παραδεχτεί την πράξη της και να επιστρέψει τα χρήματα, τα οποία συνολικά ήταν 1.680€.

Τη βάλαμε στο σπίτι μας και μας έκλεψε

«Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω αυτό που ζήσαμε. Μας χάλασε την πιο ωραία στιγμή της ζωής μας. Την ημέρα που παντρευόταν η κόρη μου εμείς τρέχαμε στην αστυνομία και στα αυτόφωρα για την "κυρία". Τη βάλαμε στο σπίτι μας, τη φιλοξενήσαμε και μας έκλεψε....», είπε στο LamaReport η μητέρα της νύφης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί πως περιγράφει όλο το σκηνικό η νύφη:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση