Ώρες αγωνίας για τον 27χρονο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε μπαρ στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 17:20 Ώρες αγωνίας για τον 27χρονο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε μπαρ στο Βόλο

Συμπλήρωσε 12 ημέρες στη ΜΕΘ και η κατάστασή του εξακολουθεί και παραμένει κρίσιμη…

Δώδεκα μέρες συμπληρώνονται σήμερα από τη συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στα Παλαιά Βόλου στις 29 Σεπτεμβρίου και ο 27χρονος, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Βόλου.

Ο νεαρός άνδρας είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Η οικογένειά του και οι φίλοι του ζουν με την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι κάθε στιγμή που περνά.

Η κατάσταση υγείας του παραμένει κρίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς, που βρίσκονται συνεχώς από επάνω του και προσπαθούν να τον στηρίξουν με κάθε τρόπο. Οι άνθρωποί του αγωνιούν για την τύχη του νεαρού, που τραυματίστηκε σοβαρά χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο σε νυχτερινή έξοδο.

Ο 27χρονος είχε εντοπιστεί το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου από τους φίλους του, που έσπασαν την πόρτα του σπιτιού, γιατί δεν έδινε σημεία ζωής, χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι.

Ήταν η επόμενη μέρα της νυχτερινής διασκέδασης. Μετά το επεισόδιο ο νεαρός πήγε στο σπίτι του και έπεσε να κοιμηθεί. Όμως, από τότε και μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον.

Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Ο φίλος του είχε ενημερώσει ότι «φεύγοντας από το κλαμπ μάς πλάκωσαν στο ξύλο».

Η Αστυνομία, όπως είναι γνωστό, προχώρησε σε δύο συλλήψεις, ενώ η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο ανακριτής επέβαλε μία προφυλάκιση, ενώ άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον δεύτερο κατηγορούμενο της υπόθεσης.

Όλο αυτό το διάστημα ο 27χρονος συνεχίζει να βρίσκεται νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ. Οι γονείς του περιμένουν εναγωνίως την ώρα και τη στιγμή που θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τον γιο τους.

Πηγή: taxydromos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση