Κλείνουν για συντήρηση οι σήραγγες Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 11:17 Κλείνουν για συντήρηση οι σήραγγες Στυλίδας

Διακοπή της κυκλοφορίας στις σήραγγες της Στυλίδας από την Τρίτη 15 έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, κατά τη διάρκεια της ηµέρας, από ώρα 08:00 έως και ώρα 18:30, θα φέρουν εργασίες επιθεώρησης & συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισµού των σηράγγων Στυλίδας, στο ρεύµα κυκλοφορίας προς Αθήνα του Αυτοκινητοδρόµου Α.Θ.Ε..

Εναλλακτικά η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

α) Πλήρης αποκλεισµός του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόµου Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Αθήνα µεταξύ του Η/Κ Καραβόµυλου - Αχινού (έξοδος στη Χ/Θ 241,500) και του Α/Κ Αγίας Μαρίνας (επανείσοδος στη Χ/Θ 223,000) και κίνηση µέσω του παλαιού οδικού δικτύου (Ν.Ε.Ο.). Υποχρεωτική έξοδος από τον αυτοκινητόδροµο περί τη Χ/Θ 243,600 στην κατεύθυνση προς Αθήνα .

β) Αποκλεισµός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδροµο Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Αθήνα στον Α/Κ Στυλίδας – Καραβόµυλου (Χ/Θ 231,868). Επί της κάθετης οδού θα αποκλειστεί η είσοδος προς Αθήνα (ακριβώς µετά την είσοδο προς Θεσσαλονίκη), µε ενηµερωτικές πινακίδες «Αυτοκινητόδροµος προς Αθήνα κλειστός» επί της κάθετης οδού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com