Πρώτη συνεδρίαση για το Σύνδεσμο Ύδρευσης ΟΤΑ Φθιώτιδας από πηγές Κανάλια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 16:18 Πρώτη συνεδρίαση για το Σύνδεσμο Ύδρευσης ΟΤΑ Φθιώτιδας από πηγές Κανάλια

Εκλογή προεδρείου…

Συνεδριάζει αυτή την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στις 18:00’ σε αίθουσα στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Μακρακώμης στην οδό Αφων Πάππα 2 στην Δημοτική Κοινότητα Σπερχειάδος ( έδρα του Συνδέσμου ), το ΔΣ του Συνδέσμου Ύδρευσης ΟΤΑ Φθιώτιδας από πηγές Κανάλια Πύργου Υπάτης.

Πρόκειται για την 1η συνεδρίαση του οργάνου μετά την τοποθέτηση των νέων δημοτικών αρχών και η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει ως μοναδικό θέμα την «εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου».

Την πρόσκληση έχει γνωστοποιήσει ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Μακρακώμης και υπεύθυνος για θέματα ύδρευσης και άρδευσης στο Δήμο της δυτικής Φθιώτιδας, Κωνσταντίνος Σπανός.

Ο Σύνδεσμος αποτελείται επίσης από πέντε εκπροσώπους του Δήμου Λαμιέων (όλοι τους εκλεγμένοι ή με καταγωγή από τις εκλογικές περιφέρειες Λιανοκλαδίου και Υπάτης) ήτοι: Κουτσοβέλης Σωτήριος, Ξεφλούδας Κωνσταντίνος, Αναστασίου Κωνσταντίνος, Αργύρης Αθανάσιος (πλειοψηφία) και Χαιρόπουλος Δημήτριος (μειοψηφία).

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση