Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στους Δήμους Λοκρών και Αμφίκλειας – Ελάτειας ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 16:36 Στους Δήμους Λοκρών και Αμφίκλειας – Ελάτειας ο Γιάννης Οικονόμου

Με τους Δημάρχους Αμφίκλειας – Ελάτειας και Λοκρών, Αθανασία Στιβακτή και Θανάση Ζεκεντέ αντίστοιχα, καθώς και με τους συνεργάτες τους, συναντήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του με τις Δημοτικές Αρχές της Φθιώτιδας.

Στην επίσκεψή του στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, με την κα Στιβακτή συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν:

• Τη σωστή οργάνωση και προετοιμασία για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού (Φτερόλακα) ώστε να αποφευχθούν οι αστοχίες της προηγούμενης περιόδου

• Τα δρομολόγια του σιδηρόδρομου και η αξιοποίηση των σταθμών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

• Την ενίσχυση της παροχής δημόσιων αλλά και τραπεζικών υπηρεσιών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

Με τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ έγινε συζήτηση για τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης έτσι ώστε να λαμβάνονται υπόψιν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε Δήμου.

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε και για τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Λοκρών οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι, οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για ουσιαστικά έργα υποδομής στο Δήμο Λοκρών (βιολογικοί καθαρισμοί, αποχετεύσεις, παράπλευροι δρόμοι, καθαρισμοί ρεμάτων και αντιπλημμυρικά έργα) και η αξιοποίηση του μεγάλου παραλιακού μετώπου που έχει ο Δήμος.