Μηχανολόγο Μηχανικό για ειδικό συνεργάτη ζητεί ο Δήμος Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 09:10 Μηχανολόγο Μηχανικό για ειδικό συνεργάτη ζητεί ο Δήμος Λοκρών

Την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου ειδικότητας Π.Ε. Μηχανολόγων Μηχανικών, ζητεί ο Δήμος Λοκρών.

Η εργασία του είναι να συνεπικουρεί το έργο του Δημάρχου σε τεχνικά θέματα σχετικά με τη μελέτη για την κατασκευή και συντήρηση ενεργειακών κτιρίων, τη μελέτη, σχεδίαση, ανάλυση, επίβλεψη κατασκευής, συντήρηση, έρευνα, επίβλεψη λειτουργίας και διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα πάσης φύσεως μηχανολογικά συστήματα και τις εγκαταστάσεις τους και θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες (γραπτά ή προφορικά) μέσα στον κύκλο των γνώσεών του ή της επαγγελματικής του ενασχόλησης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, αρμόδιοι υπάλληλοι Βασιλική Μοδιάτη και Κωνσταντίνος Δημητρίου, τηλέφωνο επικοινωνίας 2233022374 (Δημοτικό Κατάστημα Αταλάντης, Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου 1 - Τ.Κ. 35200 - ΑΤΑΛΑΝΤΗ), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μπορούν επίσης να αποσταλούν στην ανωτέρω διεύθυνση με συστημένη επιστολή.

Λεπτομέρειες, με τα τυπικά προσόντα και τα δικαιολογητικά, δείτε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com