Το Ευχαριστώ των Αστυνομικών στον "ανώνυμο" Λαμιώτη επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 08:31 Το Ευχαριστώ των Αστυνομικών στον "ανώνυμο" Λαμιώτη επιχειρηματία

Λαμιώτης επιχειρηματίας δώρισε 15 επιχειρησιακές στολές στην ΟΠΚΕ Φθιώτιδας - Παραδόθηκαν στους αστυνομικούς από την ΕΑΣΥΦ.

Υπάρχουν και εκείνοι οι επιχειρηματίες που αναγνωρίζουν το έργο της αστυνομίας και θέλουν να βοηθήσουν διατηρώντας την ανωνυμία τους.

Έτσι λοιπόν με τη χορηγία επιχειρηματία της πόλης μας, αγοράστηκαν για λογαριασμό των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, δεκαπέντε (15) επιχειρησιακές στολές οι οποίες και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς μέσω των συναδέλφων τους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ).

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας:

«Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας προχώρησε με μεγάλη χαρά στην δωρεά ειδών για τις ανάγκες των Αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο μας, παρέδωσε δεκαπέντε (15) επιχειρησιακές στολές μάρκας 5.11. 

Αντιλαμβανόμενοι τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των μάχιμων αυτών ομάδων της Διευθύνσεώς μας και λαμβάνοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ασφαλή εκτέλεση της υπηρεσίας των συναδέλφων μας προβήκαμε στην δωρεά αυτή.

Το όλο εγχείρημά μας πλαισιώθηκε φυσικά με την οικονομική προσφορά ιδιώτη-επιχειρηματία της πόλης μας, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προς το Σωματείο μας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, εκ μέρους όλων των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Διεύθυνσής μας, για την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας προς τους συμπολίτες μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση