Φθιώτιδα: Οι πολίτες κυνηγούσαν τους κλέφτες και η αστυνομία είχε πάει να μοιράσει φυλλάδια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 07:55 Φθιώτιδα: Οι πολίτες κυνηγούσαν τους κλέφτες και η αστυνομία είχε πάει να μοιράσει φυλλάδια

«Έχουμε Αστυνομία στη Λοκρίδα;», αναρωτιέται κάτοικος της περιοχής, μετά τα όσα βίωσε σήμερα, καλώντας την αστυνομία για να συλλάβει τους κλέφτες που είχαν πιάσει στα πράσα μέσα σε σπίτι που διέρρηξαν στην Αταλάντη.

Δείτε την καταγγελία που έστειλε στο LamiaReport.

«Με αφορμή το σημερινό σας θέμα που αφορά στην δράση των διαρρηκτών και στην περιοχή της Φθιώτιδα, θα ήθελα να σας αναφέρω ότι σήμερα (19/10) το μεσημέρι έγινε διάρρηξη σε γειτονικό σπίτι (συγγενικού προσώπου) στην Αταλάντη Λοκρίδος, ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφετε στο άρθρο (παρακολούθηση και εξασφάλιση ότι ο ιδιοκτήτης απουσιάζει). Τους πετύχαμε στα πράσα και άρχισαν να τρέχουν με ότι αντικείμενα πρόλαβαν να πάρουν.

Αμέσως κάλεσα το «100» και με παρέπεμψαν να καλέσω σε άλλο σταθερό τηλέφωνο που αντιστοιχεί στο αστυνομικό τμήμα της Αταλάντης. Τόσο άμεση η δράση.

Τελοσπάντων, πήρα και εκεί τηλέφωνο και ενώ οι δικοί μου μαζί με άλλους γείτονες κυνηγούσαν τους κλέφτες, ο αστυνομικός στο τηλέφωνο με ενημέρωσε ότι είχαν στην διάθεση τους μόνο ένα υπηρεσιακό όχημα, το οποίο είχε πάει Μαλεσίνα να μοιράσει φυλλάδια.

Δηλαδή ολόκληρη η Λοκρίδα, ένας δήμος σχεδόν 20.000 κατοίκων σε μια ώρα ανάγκης έχει στην διάθεση του μόνο ένα όχημα, και θα πρέπει να παρακαλάμε κιόλλας να έχει βενζίνη και να μην έχει να πάει να κάνει ντελίβερι σε άλλη πόλη.

Ντροπή και στον Δήμο Λοκρών που αφήνει τους δημότες του απροστάτευτους, ντροπή και στην αστυνομία που πληρώνεται από την τσέπη μας για να πηγαίνει εκδρομούλες με το μόνο διαθέσιμο όχημα.  Μην ξεχάσω να παραλείψω το γεγονός ότι το τμήμα της Αταλάντης έχει μεταφερθεί εκτός πόλεως (το είδαμε και αυτό), σε ένα σημείο που η είσοδος και η έξοδος οχημάτων έχει προκαλέσει πολύ σοβαρά ατυχήματα (προσφάτως ένα 20χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά με το μηχανάκι του σε αυτό το σημείο).

Και φτάνω στο σημείο να αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνουμε; Γιατί ο Δήμος Λοκρών και η Αστυνομία αδιαφορεί προκλητικά για 20.000 δημότες».

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση